Menu Sluiten

Reserveer Direct

Kies uw voertuig

Bent u op zoek naar een betrouwbare en comfortabele auto of vrachtbus voor uw volgende reis of zakelijke trip? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een ruime selectie aan Opel personenauto's en Fiat Ducato vrachtbussen die beschikbaar zijn om te reserveren.

Onze Opel personenauto's zijn de ideale keuze voor zowel zakelijke als persoonlijke ritten. Met hun ruime interieur en moderne technologieën zorgen ze voor een comfortabele en veilige rit. Onze Fiat Ducato vrachtbussen zijn de perfecte keuze voor het vervoeren van grote hoeveelheden goederen of voor het verhuizen van spullen. Met hun ruime laadruimte en stevige constructie kunt u vertrouwen op deze vrachtbussen om uw goederen op een veilige en betrouwbare manier te vervoeren.

Neem vandaag nog contact met ons op om te reserveren of voor meer informatie over onze verhuuropties.

Wij helpen u graag om de perfecte auto of vrachtbus te vinden voor uw volgende reis of project!


De Opel Corsa is een compacte en zuinige auto die perfect is voor stadsritten of korte afstanden. Met zijn sportieve uiterlijk en moderne technologieën is de Corsa ook een populaire keuze voor persoonlijke ritten. De Opel Astra is daarentegen een ruimere en krachtigere auto die geschikt is voor lange afstanden of het vervoer van meerdere personen. Met zijn comfortabele interieur en uitgebreide veiligheidsvoorzieningen is de Astra een geweldige keuze voor zowel zakelijke als persoonlijke ritten.


Voor het vervoer van grote hoeveelheden goederen of het verhuizen van spullen, bieden we de Fiat Ducato vrachtbus. Deze vrachtbus heeft een ruime laadruimte en stevige constructie, waardoor u vertrouwen kunt hebben in de veiligheid van uw goederen tijdens het vervoer. Bovendien is de Ducato uitgerust met moderne technologieën en comfortabele rijeigenschappen, zodat u zich ook tijdens lange ritten op uw gemak zult voelen.

nl_NLNederlands