Menu Sluiten
Rent a Brik Logo

AUTOVERHUUR

Wat is Rent a Brik

Rent a Brik is onderdeel van Gerrit's garage, sinds 1988 zijn wij een garagebedrijf en gespecialiseerd in reparatie en restauratie van Opels. Wat ooit begon op de HJE Wenckebachweg Watergraafsmeer in Amsterdam met een leenauto voor klanten liep uit op een wagenpark voor verhuur.


Wat bieden wij

Bij Rent a Brik

Snel op reis

Bij Rent a Brik verhuren we personenauto's voor vakanties en wintersport naar verschillende Europese landen, zoals België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

Ruime keus

Voor uw wintersportvakantie hebben we speciale Opel Corsa's of Opel Astra stations met winterbanden en sneeuwkettingen beschikbaar. Voor zomer- en weekendreizen bieden we compacte Opel Corsa's en Opel Astra stations aan, die met een rijbewijs B bestuurd kunnen worden.

Goederenvervoer

Daarnaast hebben we ook de ruime en functionele Fiat Ducato beschikbaar voor verhuizingen of goederenvervoer. Deze auto heeft een vrachtruimte van 7m3 en is voorzien van een zuinige en krachtige 2.3 JTD turbo diesel motor.

Reparatie / Onderhoud

Zoekt u naar reparatie of onderhoud voor uw eigen voertuig?

Bezoek dan onze andere website waar wij graag samen met u kijken naar een oplossing.

Waar zijn wij te vinden

Voor vragen zijn wij zowel telefonisch als via de email bereikbaar, uiteraard kunt u tijdens de openingstijden ook altijd langskomen. Wij zitten vlak bij de snelwegen A2, A9 en A1 en zijn eenvoudig bereikbaar per auto, fiets en openbaar vervoer. Wij zitten op 2 minuten loopafstand van metrostation Bullewijk in Amsterdam-Zuidoost.


Adres

Bullewijkpad 27

Amsterdam, Noord-Holland

Email

info@rentabrik.nl

Telefoon

020-6910411

nl_NLNederlands