Menü Schließen
Rent a Brik Logo

AUTOVERHUUR

Wat is Rent a Brik

Rent a Brik is onderdeel van Gerrit's garage, sinds 1988 zijn wij een garagebedrijf en gespecialiseerd in reparatie en restauratie van Opels. Wat ooit begon op de HJE Wenckebachweg Watergraafsmeer in Amsterdam met een leenauto voor klanten liep uit op een wagenpark voor verhuur.


Wat bieden wij

Bij Rent a Brik

Snel op reis

Bij Rent a Brik verhuren we personenauto's voor vakanties en wintersport naar verschillende Europese landen, zoals België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

Ruime keus

Voor uw wintersportvakantie hebben we speciale Opel Corsa's of Opel Astra stations met winterbanden en sneeuwkettingen beschikbaar. Voor zomer- en weekendreizen bieden we compacte Opel Corsa's en Opel Astra stations aan, die met een rijbewijs B bestuurd kunnen worden.

Goederenvervoer

Darüber hinaus haben wir auch den geräumigen und funktionalen Fiat Ducato für Umzüge oder Gütertransporte im Angebot. Dieses Auto hat einen Laderaum von 7 m3 und ist mit einem sparsamen und leistungsstarken 2,3-JTD-Turbodieselmotor ausgestattet.

Reparatie / Onderhoud

Zoekt u naar reparatie of onderhoud voor uw eigen voertuig?

Bezoek dan onze andere website waar wij graag samen met u kijken naar een oplossing.

Waar zijn wij te vinden

Voor vragen zijn wij zowel telefonisch als via de email bereikbaar, uiteraard kunt u tijdens de openingstijden ook altijd langskomen. Wij zitten vlak bij de snelwegen A2, A9 en A1 en zijn eenvoudig bereikbaar per auto, fiets en openbaar vervoer. Wij zitten op 2 minuten loopafstand van metrostation Bullewijk in Amsterdam-Zuidoost.


Adresse

Bullewijkpad 27

Amsterdam, Noord-Holland

Email

info@rentabrik.nl

Telefon

020-6910411

de_DEDeutsch