Menu Sluiten

Rent a Brik

Over onze start en specialiteiten

Over Rent a Brik

Rent a Brik is onderdeel van Gerrit's garage sinds 1988 een garagebedrijf en gespecialiseerd in reparatie en restauratie van Opels. Wat begon op de HJE Wenckebachweg Watergraafsmeer in Amsterdam met een leenauto voor klanten liep uit op een wagenpark voor verhuur.

Gerrit's Garage

Onze werkplaats voert alle onderhoud en reparaties uit aan onze auto’s maar ook voor uw auto onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht.

Wij zijn voeren reparatie en onderhoud uit aan alle merken en zijn gespecialiseerd in Opel. Onze garage kan u voorzien van een leenauto als uw eigenauto bij ons in reparatie is. Bij ons kunt u terecht voor al uw auto onderhoud en reparatie zoals banden, remmen, las en restauratiewerk aan uw klassieker.

Wat bieden wij aan?

Rent a Brik verhuurt personenauto's ook voor vakantie en wintersport naar de landen Belgie, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.


Voor uw wintersport naar Frankrijk, uw wintersport naar Oostenrijk of uw wintersport naar Zwitserland hebben wij een Opel Corsa, Opel Astra station of Opel Zafira met winterbanden en sneeuwkettingen.

Voor uw zomervakantie en weekendreisjes hebben wij een compacte Opel Corsa met 4 cilinder 1.4 16V ecomotor, een Zafira voor 7 personen of een Fiat Ducato voor 9 personen. Al onze auto’s kunnen met een rijbewijs B bestuurd worden.

Voor uw verhuizing of goederenvervoer hebben wij de ruime functionele Fiat Ducato met een vrachtruimte van 7m3 en voorzien van de zuinige en krachtige 2.3 JTD turbo diesel motor.

Waar is Rent a Brik

Wij zitten vlak bij de snelwegen A2, A9 en A1 en zijn eenvoudig bereikbaar per auto, fiets en openbaarvervoer. Wij zitten op 2 minuten loopafstand van metrostation Bullewijk in Amsterdam Zuidoost.

nl_NLNederlands