Menu Sluiten

Over Ons

Wie is Rent a Brik?

Rent a Brik is onderdeel van Gerrit’s garage, sinds 1988 zijn wij een garagebedrijf en gespecialiseerd in reparatie en restauratie van Opels. Wat ooit begon op de HJE Wenckebachweg Watergraafsmeer in Amsterdam met een leenauto voor klanten liep uit op een wagenpark voor verhuur.

Wat bieden wij aan?

Bij Rent a Brik verhuren we personenauto’s voor vakanties en wintersport naar verschillende Europese landen, zoals België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

Voor uw wintersportvakantie hebben we speciale Opel Corsa’s of Opel Astra stations met winterbanden en sneeuwkettingen beschikbaar. Voor zomer- en weekendreizen bieden we compacte Opel Corsa’s en Opel Astra stations aan, die met een rijbewijs B bestuurd kunnen worden.

Daarnaast hebben we ook de ruime en functionele Fiat Ducato beschikbaar voor verhuizingen of goederenvervoer. Deze auto heeft een vrachtruimte van 7m3 en is voorzien van een zuinige en krachtige 2.3 JTD turbo diesel motor.

Bij ons kunt u terecht voor al uw autoverhuurwensen en we staan altijd klaar om u te helpen.

Gerrit’s Garage

Onze werkplaats voert alle onderhoud en reparaties uit aan onze auto’s, maar ook voor uw auto-onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht.


Wij zijn voeren reparatie en onderhoud uit aan alle merken en zijn gespecialiseerd in Opel. Onze garage kan u tegen een geringe vergoeding voorzien van een leenauto als uw eigen auto bij ons in reparatie is. Bij ons kunt u terecht voor al uw auto-onderhoud en reparatie zoals banden, remmen, las en restauratiewerk aan uw klassieker.


Waar kun je ons vinden?

Wij zitten vlak bij de snelwegen A2, A9 en A1 en zijn eenvoudig bereikbaar per auto, fiets en openbaar vervoer. Wij zitten op 2 minuten loopafstand van metrostation Bullewijk in Amsterdam-Zuidoost.

nl_NLNederlands